Fløtegratinerte poteter med ost

Fløtegratinerte poteter. Passer til lammestek, alle typer koteletter, røkt kjøtt, stekte fiskeretter, grillmat, pølser o.l.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 230 g

    Per 100 g

    Energi

    1787 kJ

    777 kJ

    Energi

    430 kcal

    187 kcal

    Fett

    31 g

    13 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    19 g

    8,2 g

    Karbohydrat

    28 g

    12 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    3,5 g

    1,5 g

    Kostfiber

    1,4 g

    0,6 g

    Protein

    9,2 g

    4 g

    Salt

    1,2 g

    0,5 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    poteter 72 %, maisstivelse, skummetmelk, løk, fløte 2,6 %, salt, ost 2,1 %, aroma, hvitløk, sukker, krydder, gjærekstrakt, fargestoff (betakaroten)

    Naturens råvarer
    Helt uten tilsatt palmeolje

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1 Sett stekeovnen på 225 °C.
    2 Tøm posens innhold i en ildfast form som rommer ca. 1,5 liter.
    3 Tilsett 4 dl vann og 2 dl fløte. Rør godt.
    4 Sett formen i ovnen og stek i ca. 30 minutter. Rør i retten etter ca. 15 minutters steketid og dekk den deretter med osteskiver eller revet hvitost (ca. 50 g).

    5 I kasserolle - Stuede poteter
    Tøm posens innhold i en kasserolle.
    Tilsett 4 dl vann og 2 dl fløte og kok opp under omrøring.
    La retten småkoke i 25 minutter. Rør av og til.

    Smak gjerne til med friske urter.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke