Ertestuing

Den originale ertestuingen siden 1963. Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider. Et selvskreventtilbehør til kjøttkaker, men passer også utmerket til torsk, lutefisk, fiskekaker, pølser og sosekjøtt.

Original

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 130 g

    Per 100 g

    Energi

    666 kJ

    512 kJ

    Energi

    157 kcal

    121 kcal

    Fett

    1,2 g

    0,9 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0 g

    0 g

    Karbohydrat

    27 g

    21 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    1,4 g

    1,1 g

    Kostfiber

    0,3 g

    0,2 g

    Protein

    9,1 g

    7 g

    Salt

    0,91 g

    0,7 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    erter 93 %, sukker, maisstivelse, salt, rapsolje, aroma, sitronsyre, antioksidant (natriumhydrogensulfitt), fargestoff (kurkumin). 

    Helt uten tilsatt palmeolje

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1 Tøm posens innhold i en kasserolle med 5 dl vann.
    2 Kok opp under omrøring og la det småkoke i 15 minutter.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Romtemperatur

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke