Eplekake

TORO Eplekake smaker deilig av epler, kanel og med et hint av vanilje. Ferdig stekt er den myk, luftig og saftig.

Lett å lykkes.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 80 g

    Per 100 g

    Energi

    888 kJ

    1110 kJ

    Energi

    212 kcal

    265 kcal

    Fett

    10 g

    13 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0,9 g

    1,1 g

    Karbohydrat

    26 g

    32 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    14 g

    18 g

    Protein

    3,4 g

    4,3 g

    Salt

    0,8 g

    1 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    hvetemel, sukker, egg, hevemiddel (bakepulver (natriumkarbonat, natriumdifosfat)), salt, vanillin. Kan inneholde spor av melk.

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1.Sett stekeovnen på 180 °C (ved varmluft 170°C).
    2.Bland posens innhold med 2,5 dl vann og 150 g smeltet smør eller 1,5 dl flytende margarin. Fordel røren i en smurt rund kakeform (22-24 cm), eller en liten smurt langpanne (ca. 20x30 cm).
    3.Skrell 2-3 epler (250 g), fjern kjernehuset og del i tynne båter. Ha eplebåtene i en plastpose. Tilsett 1 ss kanel, rist godt og stikk eplebåtene ned i røren.
    4.Stek på midterste rille i 35-40 minutter i rund kakeform, eller 30-35 minutter i liten langpanne.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete

    KAN INNEHOLDE SPOR AV
    Melk

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke