Eplekake

TORO Eplekake smaker deilig av epler, kanel og med et hint av vanilje. Ferdig stekt er den myk, luftig og saftig.

Lett å lykkes.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 80 g

    Per 100 g

    Energi

    1090 kJ

    1362 kJ

    Energi

    260 kcal

    325 kcal

    Fett

    10 g

    13 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0,9 g

    1,1 g

    Karbohydrat

    26 g

    32 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    14 g

    18 g

    Protein

    3,4 g

    4,3 g

    Salt

    0,8 g

    1 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    hvetemel, sukker, egg, hevemiddel (bakepulver (natriumkarbonat, natriumdifosfat)), salt, vanillin

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1.Sett stekeovnen på 180 °C (ved varmluft 170°C).
    2.Rør sammen 2,5 dl vann og 150 g smeltet smør eller 1,5 dl flytende margarin. Bland med posens innhold. Fordel røren i en smurt rund kakeform (22-24 cm), eller en liten smurt langpanne (ca. 20x30 cm).
    3.Skrell 2-3 epler (250 g), fjern kjernehuset og del i tynne båter. Ha eplebåtene i en plastpose. Tilsett 1 ss kanel, rist godt. Stikk eplebåtene ned i røren.
    4.Stek på midterste rille i 35-40 minutter ved rund kakeform, eller 30-35 minutter ved liten langpanne.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete

    KAN INNEHOLDE SPOR AV
    Melk

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur.

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke