Carbonara pastasaus

Carbonarasaus er en klassiker i det italienske kjøkkenet. Server til spagetti eller andre pastaretter og tilsett gjerne bacon, revet parmesan og hakket, fersk persille.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 100 g

    Per 100 g

    Energi

    305 kJ

    305 kJ

    Energi

    72 kcal

    72 kcal

    Fett

    2,5 g

    2,5 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    1,4 g

    1,4 g

    Karbohydrat

    8 g

    8 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    5,2 g

    5,2 g

    Protein

    4,6 g

    4,6 g

    Salt

    0,9 g

    0,9 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    stivelse, fløte 14 %, melk, salt, skinke 9 %, ost 7 %, aroma (inneholder proteinekstrakt av soya), eggeplomme, krydder, gulrotekstrakt, persille, syre (eplesyre)

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1.Kok ca. 300 g spagetti eller annen pasta.
    2.Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 4 dl melk.
    3.Kok opp under omrøring, bruk visp. Kok sausen 5 minutter.
    4.Hell sausen over spagettien. Server med frisk salat og brød.
    Lag din egen pastasaus ved å tilsette bacon, kvernet pepper, revet parmesan og fersk persille.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke