Brun saus original

Brun saus er en av Norges mest brukte sauser til kjøtt og et godt utgangspunkt for å lage din egen saus. Prøv den til kjøttkaker, karbonade eller pølser.

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 100 g

    Per 100 g

    Energi

    148 kJ

    148 kJ

    Energi

    35 kcal

    35 kcal

    Fett

    1,2 g

    1,2 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0,1 g

    0,1 g

    Karbohydrat

    5,3 g

    5,3 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    0,8 g

    0,8 g

    Kostfiber

    0,2 g

    0,2 g

    Protein

    0,7 g

    0,7 g

    Salt

    0,9 g

    0,9 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    hvetemel, maisstivelse, solsikkeolje, salt, myse, gjærekstrakt, fargestoff (ammonisert karamell), sukker, aroma, tomat, krydder

    Helt uten tilsatt palmeolje

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1.Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 5 dl vann.
    2.Kok opp under omrøring, bruk visp.
    Kok sausen 5 minutter.
    For ekstra frisk smak - tilsett 1 ss solbærsaft/rips og 2 ss rømme.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke