Bergensk Fiskesuppe

TORO Bergensk fiskesuppe har den klassiske smaken som nordmenn har elsket i årtier. Fiskesuppen er kremet og innholder blant annet gulrot, purre og gressløk. Veldig lavt klimaavtrykk: < 0,5 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

  • expand collapse

    Næringsinnhold

    Per porsjon 250 g

    Per 100 g

    Energi

    393 kJ

    157 kJ

    Energi

    93 kcal

    37 kcal

    Fett

    1,7 g

    0,7 g

    Hvorav:

    - Mettede fettsyrer

    0,5 g

    0,2 g

    Karbohydrat

    14 g

    5,4 g

    Hvorav:

    - Sukkerarter

    6,3 g

    2,5 g

    Kostfiber

    1 g

    0,4 g

    Protein

    5,3 g

    2,1 g

    Salt

    2 g

    0,8 g

    Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

  • Ingredienser

    hvetemel, melk, maisstivelse, salt, fisk (sei) 7 %, sukker, gulrot 4 %, løk, purre 3 %, sellerirot, egg, rapsolje, gjærekstrakt, aroma, sitronsyre, gressløk, fargestoff (gulrotfarge). 

    Helt uten tilsatt palmeolje

  • Tilberedning

    Standard tilberedning

    1. Rør ut posens innhold i 8 dl vann og 2 dl melk.
    2. Kok opp under omrøring og la suppen småkoke 10 minutter.

    Erstatt melken med fløte for å få en rundere smak.

  • Allergener

    Ja

    Nei

    Selleri

    Egg

    Fisk

    Gluten

    Melk

    Sennep

    Nøtter

    Peanøtter

    Lupin

    Bløtdyr

    Sesamfrø

    Skalldyr

    Soya

    Sulfitt

    JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete

  • Holdbarhet og oppbevaring

    Holdbarhet etter åpning: Romtemperatur