TORO Viltsaus 43 g
TORO Viltsaus er en klassisk brun saus med krydder og tyttebær som passer spesielt godt til alt av viltkjøtt. Prøv den også til lam, kjøttboller og kylling. Smak gjerne til sausen med litt ekstra tyttebær. Lett å like, lett å lage.
Ingredienser
hvetemel, myse (melk), maisstivelse, gjærekstrakt, solsikkeolje, salt, aroma, fargestoff (ammoniert karamell, paprikaekstrakt), sukker, løk, tyttebær, krydder, einebær, rødvinsekstrakt, syre (vinsyre)
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Næringsinnhold
Etter tilberedning:
-
PER PORSJON PER 100G
-
Energi (kJ)
242 kJ 242 kJ
-
Energi (kcal)
57 kcal 57 kcal
-
Fett
1,5 g 1,5 g
- Hvorav:
-
- Mettede fettsyrer
0,6 g 0,6 g
- Hvorav:
-
Karbohydrat
7,6 g 7,6 g
- Hvorav:
-
- Sukkerarter
4,3 g 4,3 g
- Hvorav:
-
Protein
3,3 g 3,3 g
-
Salt
0,94 g 0,94 g
Tilberedning
- Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 2 dl vann og 3 dl melk. Kok opp under omrøring, bruk visp.
La sausen koke i 5 minutter. Rør om av og til.
Allergener
-
JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
-
Selleri
-
Egg
-
Fisk
-
GlutenInneholder: Hvete
-
Melk
-
Sennep
-
Nøtter
-
Peanøtter
-
Lupin
-
Bløtdyr
-
Sesamfrø
-
Skalldyr
-
Soya
-
Sulfitt
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
TYPE GLUTEN
Hvete
Vegetarisk?
Sil og skyll 2 bokser med kikerter, kutt 100g blomkål i buketter, del soppen i fire (150g) og vask spinaten (100g). Stek soppen i en kjele på middelsvarme i litt olje. Tilsett kikerter og blomkål etter et par minutter. Ha i viltsausen, 2 dl vann, 3 dl matfløte og 0,5 dl solbærsirup. Rør godt og la gryten småkoke i ca. 5 min. Server med rosenkål.