Søk

Tomat- & pølsegryte

Produktinfo
Oppskrifter

TORO Tomat- & pølsegryte med gulrot og brekkbønner er barnas favoritt. Den kremede smaken av tomat passer perfekt med tilsatt pølse, kjøttpudding eller kjøttboller. Gryten kan enkelt gratineres i ovn ved å tilsette kokt pasta og strø over revet ost. Lavt klimaavtrykk: 0,5-0,8 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabasee

Ingredienser

Hvetemel, tomat 15 %, stivelse, løk, sukker, brekkbønner 6 %, olje (raps, solsikke), gulrot 5 %, melk, paprika, ananaskonsentrat, salt, gjærekstrakt, glukosesirup, purre, syre (sitronsyre), modifisert stivelse, blomkål, krydder.

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1159 kJ 414 kJ
  • Energi (kcal)
    277 kcal 99 kcal
  • Fett
    16 g 5,7 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      5,9 g 2,1 g
  • Karbohydrat
    21 g 7,6 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      9,2 g 3,3 g
  • Kostfiber
    2,2 g 0,8 g
  • Protein
    11 g 3,9 g
  • Salt
    2 g 0,7 g

Klimaavtrykk

Lavt klimaavtrykk: 0,5-0,8 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  1. 1.Tøm posens innhold i en kasserolle og tilsett 8 dl vann.
    2.Kok opp under omrøring og la det småkoke 10 minutter. Rør om av og til.
    3.Skjær 300 g pølse i biter og tilsett mot slutten av koketiden. Server gjerne med TORO Potetmos, pasta eller ris.
    TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete