Søk

Thai Red Curry kit

Produktinfo

TORO Thai Red Curry er en av de mest tradisjonsrike og populære gryterettene i det thailandske kjøkken. Den er mildt krydret og har masse smak fra kokosmelk, kaffirlime og sitrongress. Red curry passer til alle typer kjøtt og kylling, og er også kjempegod som vegetar. Kit'et inneholder ris og miks for saus og marinade. Server curryen med jasminrisen fra kit'et og grønnsaker.

Ingredienser

Ris 82 %: jasminris.  Marinade 5 %: stivelse, sukker, salt, krydder, soyasaus (inneholder hvete - glutenfri <20 ppm gluten), hvitløk, maltodekstrin.  Saus 13 %: kokosmelk 21 %, stivelse, salt, sukker, krydder (inneholder kaffirlime 1,7 %, sitrongress 1,4 %, kajennepepper, hvitløk), aroma, solsikkeolje, glukosesirup, rapsolje, sitron, løk, melkeprotein, syre (sitronsyre), soyasaus (inneholder hvete - glutenfri <20 ppm gluten), fargestoff (paprikaekstrakt, rødbetfarge), maltodekstrin. 

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    2861 kJ 763 kJ
  • Energi (kcal)
    686 kcal 183 kcal
  • Fett
    38 g 10 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      21 g 5,7 g
  • Karbohydrat
    53 g 14 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      4,1 g 1,1 g
  • Kostfiber
    2,3 g 0,6 g
  • Protein
    31 g 8,3 g
  • Salt
    1,9 g 0,5 g

Tilberedning

  1. 1. Mariner kjøttet:
    1. Tøm posen merket Marinade i en bolle, tilsett 3 ss olje og bland godt.
    2. Skjær 400-600 g kylling-, svinefilet eller fisk i biter og bland i marinaden. La det trekke 10 minutter.
    2. Kok risen:
    1. Kok opp ca. 1 liter vann (nok til å dekke risposen).
    2. Tilsett posen og la den småkoke under lokk ca. 13 minutter. La den hvile 5 minutter.
    3. Løft posen opp med en gaffel.
    4. La vannet renne av før servering.
    3. Stek kjøttet:
    1. Stek det marinerte kjøttet på middels varme.
    4. Lag sausen:
    1. Tøm posen merket Saus i en kasserolle. Tilsett 1 dl kaldt vann og 4 dl kokosmelk (17-22 % fett). Rør godt.
    2. La sausen småkoke 4 minutter under omrøring.
    3. Tilsett kjøttet og 100 g strimlede grønnsaker ( ¼ paprika og 100g sukkererter).
    4. La det koke videre 1-2 minutter.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet