TORO Szechuan Kinesisk 5x494g
Szechuan er en smakfull kinesisk rett med blant annet chili, paprika og hvitløk. Esken inneholder ris, kokosmelk, toppkrydder og miks for saus og marinade. Tilbered med kylling, brokkoli, rødløk og bambusskudd. Innholdet i esken er vegansk.


Ingredienser
Ris: rundkornet ris Marinade: potetstivelse, salt, hvitløk, chilipepper, natriumkarbonat, ingefær Kinesisk Szechuan Woksaus: vann, fruktose, paprika 9 %, tomatpuré, rødvinseddik, salt, fortykningsmiddel (xantangummi), chilipepper, konserveringsmiddel (kaliumsorbat, natriumbenzoat), hvitløk, fargestoff (paprikaekstrakt), pepperekstrakt Toppkrydder: salt, hvitløk, chilipepper (bestrålt), løk, fargestoff (paprikaekstrakt)
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Krydderet er bestrålt
Næringsinnhold
Etter tilberedning:
-
PER PORSJON PER 100G
-
Energi (kJ)
2399 kJ 674 kJ
-
Energi (kcal)
570 kcal 160 kcal
-
Fett
14 g 4 g
- Hvorav:
-
- Mettede fettsyrer
2,5 g 0,7 g
- Hvorav:
-
Karbohydrat
75 g 21 g
- Hvorav:
-
- Sukkerarter
21 g 5,9 g
- Hvorav:
-
Protein
33 g 9,3 g
-
Salt
2 g 0,55 g
Tilberedning
- . Mariner kjøttet
Tøm miks for Kinesisk Szechuan-marinade i en bolle med 0,5 dl olje.
Tilsett 400 g strimlet kylling og bland godt. Mariner i 5-10 minutter.
2. Kok risen
Kok opp 5 dl vann og evt. ½ ts salt. Tilsett ris og la det småkoke i ca. 20 min.
3. Lag woken
Stek det marinerte kjøttet i en stekepanne. Ha i 1 brokkoli i buketter, 1 rødløk i strimler, 1 boks bambusskudd (eller 250 g ferdig-wokblanding).
Hell woksaus over og bland godt. Kok i 2 min.
For sterkere smak:
Bland toppkrydderet i retten før servering eller strø over egen porsjon.
Allergener
-
JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
-
Selleri
-
Egg
-
Fisk
-
Gluten
-
Melk
-
Sennep
-
Nøtter
-
Peanøtter
-
Lupin
-
Bløtdyr
-
Sesamfrø
-
Skalldyr
-
Soya
-
Sulfitt
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet