Søk

Spansk gryte

Produktinfo
Tips

Toro Spansk gryte er en kremet tomatisert gryte med ingredienser fra det spanske kjøkken. Gryten inneholder tomat, paprika, løk og sjampinjong, smaksatt med utvalgte krydder som cumin, hvitløk og chili. Kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kylling- eller svinekjøtt. Lett å like, lett å lage.

Ingredienser

maisstivelse, tomat 15 %, løk 15 %, paprika 13 %, aroma, sukker, salt, rapsolje, gjærekstrakt, sjampinjong 3 %, sellerirot, hvitløk, sennepsfrø, krydder, persille, fargestoff (paprikaekstrakt), chilipepper. 

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1278 kJ 426 kJ
  • Energi (kcal)
    306 kcal 102 kcal
  • Fett
    14 g 4,5 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      7,2 g 2,4 g
  • Karbohydrat
    16 g 5,3 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      7,5 g 2,5 g
  • Protein
    28 g 9,4 g
  • Salt
    2,3 g 0,75 g

Klimaavtrykk

Lavt klimaavtrykk: 0,5-0,8 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  1. 1. Skjær 300-400 g kylling i terninger og stek det i stekepannen.
    2. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 5 dl vann og 1,5 dl fløte (matfløte/kremfløte) eller crème fraîche.
    3. Kok opp under omrøring og la gryten koke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

Litt Grønnere?

Erstatt kylling med 400 g lettstekt torsk i biter