Søk

Spansk gryte

Produktinfo
Oppskrifter

Toro Spansk gryte er en kremet tomatisert rett med typiske ingredienser fra det spanske kjøkken. Gryten inneholder tomat, paprika, løk og sjampinjong, smaksatt med utvalgte krydder som cumin, hvitløk og chili. Kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kylling- eller svinekjøtt. Lavt klimaavtrykk: 0,5-0,8 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Ingredienser

Stivelse, tomat 15 %, løk 15 %, paprika 14 %, aroma, sukker, salt, gjærekstrakt, sjampinjong, rapsolje, sellerirot, hvitløk, sennepsfrø, krydder, persille, fargestoff (paprikaekstrakt), chilipepper.

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1281 kJ 427 kJ
  • Energi (kcal)
    306 kcal 102 kcal
  • Fett
    14 g 4,5 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      7,2 g 2,4 g
  • Karbohydrat
    17 g 5,6 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      9 g 3 g
  • Kostfiber
    2,4 g 0,8 g
  • Protein
    28 g 9,4 g
  • Salt
    2,4 g 0,8 g

Tilberedning

  1. 1.Skjær 300-400 g kylling i terninger og brun det i stekepannen.
    2.Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 5 dl vann og 1,5 dl fløte eller crème fraîche.
    3.Kok opp under omrøring. La gryten småkoke i 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.
    TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet