Søk

Snarkokt ertestuing

Produktinfo

Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider. Et selvskrevent tilbehør til kjøttkaker, men passer også utmerket til torsk, lutefisk, fiskekaker, pølser og sosekjøtt. Rask å tilberede.

Ingredienser

erter 91 %, sukker, hvetemel, salt, rapsolje, aroma, gjærekstrakt, stabilisator (johannesbrødkjernemel), antioksidant ( natriumhydrogensulfitt), fargestoff (kurkumin).

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    632 kJ 486 kJ
  • Energi (kcal)
    150 kcal 115 kcal
  • Fett
    0,9 g 0,7 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0,1 g 0,1 g
  • Karbohydrat
    24 g 19 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      2,2 g 1,7 g
  • Kostfiber
    2 g 1,5 g
  • Protein
    10 g 7,7 g
  • Salt
    0,78 g 0,6 g

Tilberedning

  1. 1 Tøm posens innhold i en kasserolle med 5 dl vann.
    2 Kok opp under omrøring og la det koke i 5 minutter.

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Romtemperatur

Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete