Søk

Sjysaus original

Produktinfo
Oppskrifter

En av Norges mest brukte sauser til kjøtt og et perfekt utgangspunkt for å lage din egen saus. Sjysaus passer godt til biff, stek og koteletter - hev gjerne smaken ved å tilsette litt av stekesjyen før servering!

Ingredienser

Maisstivelse, salt, modifisert potetstivelse, kjøttekstrakt, hvetemel , storfekjøtt, solsikkeolje, sukker, gjærekstrakt, fargestoff (ammonisert karamell), aroma, krydder.

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    36 kJ 71 kJ
  • Energi (kcal)
    9 kcal 17 kcal
  • Fett
    0,2 g 0,4 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0,1 g 0,1 g
  • Karbohydrat
    1,3 g 2,5 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      0,2 g 0,3 g
  • Kostfiber
    0,1 g 0,1 g
  • Protein
    0,4 g 0,7 g
  • Salt
    0,45 g 0,9 g

Tilberedning

  1. 1.Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 3 dl vann.
    2.Kok opp under omrøring, bruk visp.
    Kok sausen 5 minutter.
    Perfekt som basis til din egen saus, tilsett stekesjy.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete