Søk

Sjokoladeglasur

Produktinfo
Oppskrifter

TORO Sjokoladeglasur har en rik smak av sjokolade med et hint av mokka. Passer perfekt som både glasur og fyll til sjokoladekake og muffins. Ved å piske inn rom temperert smør forvandles glasuren til sjokoladekrem. TORO Sjokoladeglasur er glutenfri og gir nok glasur til en rund kake eller ca 12 muffins.

Ingredienser

sukker, fettredusert kakao 5 %, eggehvite, stivelse, aroma, kaffe

Glutenfri

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    284 kJ 1672 kJ
  • Energi (kcal)
    67 kcal 397 kcal
  • Fett
    1,9 g 11 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      1,2 g 7,1 g
  • Karbohydrat
    12 g 69 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      11 g 66 g
  • Protein
    0,6 g 3,8 g
  • Salt
    0,06 g 0,37 g

Tilberedning

  1. 1. Bland posens innhold med 25 g smeltet smør. Rør forsiktig inn 2-3 ss. vann (ca. 20 ml) til passe tykk konsistens.
    NB! Tilsett vannet litt etter litt så glasuren ikke blir for tynn.
    2. Fordel glasuren på kake eller muffins.

    Tips: For en mildere sjokoladesmak, erstatt vannet med melk.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

Relaterte produkter