Søk

sjokoladefondant dessert

Produktinfo
Oppskrifter

TORO Sjokoladefondant er en fyldig, lun og smakfull dessert med ekte belgisk sjokolade.

Ingredienser

sukker, belgisk sjokolade 27 % (kakaomasse, sukker, dekstrose, emulgator (soyalecitin)), hvetemel, fettredusert kakao, hevemiddel (bakepulver (kalsiumfosfat, natriumkarbonat)), rapsolje.

Med belgisk sjokolade.

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1283 kJ 1833 kJ
  • Energi (kcal)
    307 kcal 439 kcal
  • Fett
    18 g 26 g
  • Karbohydrat
    29 g 42 g
  • Protein
    4,6 g 6,6 g
  • Salt
    0,35 g 0,5 g

Tilberedning

  1. Standard tilberedning
  2. Sett stekeovnen på 200°C (over- og undervarme).
  3. Bland sammen 2 egg og 100 g smeltet avkjølt smør eller 1 dl flytende margarin. Tilsett begge posene og rør godt sammen.
  4. Fordel røren i 6 smurte ildfaste porsjonsformer (f.eks. kaffekopper, porselensformer eller tykke muffinsformer)
  5. Stek på midterste rille i ca. 8-10 minutter.
  6. Følg med mot slutten av steketiden da den kan variere i forhold til type ovn og størrelse på porsjonsformene. Fondanten er ferdig når den har stivnet langs kanten og kjernen fortsatt skjelver når man dytter forsiktig på formen.
  7. 5. Server i formen eller hvelv ut på tallerken.
  8. 3 porsjoner:
  9. Følg tilberedningen over, men bruk kun en pose og tilsett 1 egg og 50 g smeltet smør eller ½ dl flytende margarin. Fordel i 3 porsjonsformer.
  10. Tips
  11. For lettere å hvelve fondanten ut på tallerken, klipp til bakepapir og legg i bunnen av den smurte formen. La fondanten hvile ca. 5 min etter steking. Skjær rundt kanten av formen og hvelv den over på en tallerken.

Allergener

  • JA NEI
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete