Søk

Scones

Produktinfo
Oppskrifter

TORO Scones er halvgrove scones med havregryn og solsikkekjerner. Ferdig stekt er de luftige, saftige og smaker fantastisk med syltetøy eller ost. Raskt og enkelt og perfekt til helgefrokosten.

Ingredienser

Hvetemel (med melbehandlingsmiddel (askorbinsyre*)), havregryn  6 %, solsikkekjerner 6 %, yoghurt, hvetekli 4 %, solsikkeolje, hevemiddel (bakepulver (dinatriumdifosfat, natriumhydrogenkarbonat, kalsiumfosfat)), rapsolje, glukosesirup, salt, melkeprotein.  *Askorbinsyre er betegnelsen for vitamin C.

Brødskala: Halvgrovt

Grovhet: 32%

*Askorbinsyre er betegnelse for C vitamin

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    680 kJ 972 kJ
  • Energi (kcal)
    161 kcal 230 kcal
  • Fett
    4,3 g 6,1 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0,4 g 0,6 g
  • Karbohydrat
    24 g 34 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      2 g 2,8 g
  • Kostfiber
    2,2 g 3,2 g
  • Protein
    5,8 g 8,3 g
  • Salt
    1,1 g 1,5 g

Tilberedning

  1. 1.Sett stekeovnen på 225 °C (ved varmluft 215 °C).
    2.Bland posens innhold med 2,5 dl vann og rør sammen.
    3.Del deigen i to og form 2 boller. Legg på stekebrett med bakepapir. Del hver bolle i 4 med en kniv, uten å skjære helt igjennom.
    Bruk litt olje eller mel ved utbaking hvis deigen klisser.
    4.Stek på midterste rille i ca. 15 minutter.
    5.Avkjøl på rist.


    Hjemmebakte scones nytes best nystekt!

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur.

Holdbarhet etter åpning: Uendret ved lukket pose.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete
    Havre