TORO Sausejevning til brun saus 173 g
TORO Sausejevning til brun saus er det enkleste utgangspunktet for din egen gode saus! Med sausejevning har du basen til mange forskjellige sauser og gryteretter - smak til selv med krydder, kraft, fløte eller andre ingredienser. Lett å like, lett å lage.

Ingredienser
Hvetemel, melk, solsikkeolje, stivelse, fargestoff (ammonisert karamell), gjærekstrakt, salt.
Helt uten tilsatt palmeolje
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Næringsinnhold
Etter tilberedning:
-
PER PORSJON PER 100G
-
Energi (kJ)
151 kJ 151 kJ
-
Energi (kcal)
36 kcal 36 kcal
-
Fett
1 g 1 g
- Hvorav:
-
- Mettede fettsyrer
0,1 g 0,1 g
- Hvorav:
-
Karbohydrat
5,4 g 5,4 g
- Hvorav:
-
- Sukkerarter
0,9 g 0,9 g
- Hvorav:
-
Kostfiber
0,2 g 0,2 g
-
Protein
1,2 g 1,2 g
-
Salt
0,2 g 0,2 g
Tilberedning
- 1. Ha 4 ss pulver (ca. 30 g) i en kasserolle og tilsett 4 dl vann/kraft.
2. Kok opp under omrøring, bruk visp. Kok sausen i 5 minutter.
Smak til sausen.
Holdbarhet
Oppbevaring etter åpning: Tørt, romtemperatur
Holdbarhet etter åpning: Tørt, mørkt i lukket emballasje. Unngå forurensning av produktet. Se påstemplet dato
Allergener
-
JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
-
Selleri
-
Egg
-
Fisk
-
GlutenInneholder: Hvete
-
Melk
-
Sennep
-
Nøtter
-
Peanøtter
-
Lupin
-
Bløtdyr
-
Sesamfrø
-
Skalldyr
-
Soya
-
Sulfitt
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
TYPE GLUTEN
Hvete
Vegetarisk?
Kutt 1 squash, 2 løk, 3 gulrøtter, 2 paprika og 1/2 sellerirot i terninger. Stek dette i en kasserolle med litt olje. Tilsett 1 boks hakkede tomater, 5 dl vann og 1 boks bønner. Smak til med salt, pepper, oregano, basilikum og hvitløk. Rør inn ca. 6-8 ss brunet sausejevning. Kok i ca. 10 minutter til grønnsakene er møre.