Søk

Saus til stek

Produktinfo

Saus til stek er en klassisk brun saus til alt av stekt kjøtt. Prøv den til svin, lam, oksestek og kalkun, og hev smaken ved å tilsette litt av stekesjyen, solbærsaft eller fløte rett før servering!

Ingredienser

Hvetemel, madeiraekstrakt, maisstivelse, solsikkeolje, melk, salt, sukker, eple, fargestoff (ammonisert karamell), ananaskonsentrat, kjøttekstrakt, aroma (inneholder løk), glukosesirup, rødvinspulver, gjærekstrakt, sitronsyre, krydder, vinsyre.

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    155 kJ 207 kJ
  • Energi (kcal)
    37 kcal 49 kcal
  • Fett
    1 g 1,4 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0,1 g 0,1 g
  • Karbohydrat
    6 g 8 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      1,4 g 1,8 g
  • Kostfiber
    0,2 g 0,2 g
  • Protein
    0,8 g 1,1 g
  • Salt
    0,68 g 0,9 g

Tilberedning

  1. 1.Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 3 dl vann.
    2.Kok opp under omrøring, bruk visp. Kok 5 minutter.
    Smak gjerne til med litt stekesjy, solbærsaft eller fløte.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete