Søk

Sandefjordsmør original

  • Laksefilet med sandefjordsmør og ovnsbakte poteter

    Se oppskrift
Produktinfo
Tips
Oppskrifter

TORO Sandefjordsmør er en tradisjonell norsk saus med smak av sitron og persille, og passer til både kokt og stekt fisk. Den er en selvfølge til laks, men smaker også nydelig til hvit fisk. Tilsett gjerne fersk persille og litt finrevet sitronskall. Lett å like, lett å lage.

Ingredienser

skummetmelk, maisstivelse, solsikkeolje, salt, aroma, glukosesirup, sitron, melkeprotein, krydder, persille, syre (sitronsyre)

Vegetarisk

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1192 kJ 1192 kJ
  • Energi (kcal)
    289 kcal 289 kcal
  • Fett
    28 g 28 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      17 g 17 g
  • Karbohydrat
    6 g 6 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      2,6 g 2,6 g
  • Protein
    2 g 2 g
  • Salt
    0,84 g 0,84 g

Tilberedning

  1. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 2 dl vann. Kok opp under omrøring, bruk visp.
    La sausen koke i 1 minutt. Visp inn 100 g smør i små terninger. Rør om av og til.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

Vegetarisk?

Lag paideig av 200g smør og 33g hvetemel og ha den i en paiform (24 cm). Tilbered 2 poser saus med 2 dl vann og 2 dl fløte. Rør inn 2 egg etter koking. Tilsett grønnsaker. Hell blandingen i formen og dryss revet ost og hakket vårløk på toppen. Gratiner ved 225 C ca. 20 minutter. Server med frisk salat og rømmedressing.

Relaterte produkter