Søk

Sandefjordsmør original

  • Laksefilet med sandefjordsmør og ovnsbakte poteter

    Se oppskrift
Produktinfo
Oppskrifter

Sandefjordsmør er en tradisjonell norsk saus med smak av sitron og persille, og passer til både kokt og stekt fisk. Den er en selvfølge til laks, men smaker også nydelig til hvit fisk.

Ingredienser

Fløte, maisstivelse, solsikkeolje, glukosesirup, salt, aroma, melkeprotein, sitron, krydder, persille, eplesyre, sukker.

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1121 kJ 1121 kJ
  • Energi (kcal)
    272 kcal 272 kcal
  • Fett
    28 g 28 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      16 g 16 g
  • Karbohydrat
    4,7 g 4,7 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      1,7 g 1,7 g
  • Protein
    1,3 g 1,3 g
  • Salt
    0,8 g 0,8 g

Tilberedning

  1. 1.Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 2 dl vann.
    2.Kok opp under omrøring, bruk visp. Kok sausen 1 minutt.
    3.Visp inn 100 g smør i små terninger.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet