Søk

Rødvinssaus original

  • Kalkunfilet med ovnsbakte poteter og rødvinssaus

    Se oppskrift
Produktinfo
Oppskrifter

TORO Rødvinsaus er en klassisk saus som passer spesielt godt til oksekjøtt og stek. Den gode vinsmaken fremhever egensmaken i kjøttet. Tilsett gjerne ekstra rødvin og stekesjy for en enda fyldigere smak.

Ingredienser

hvetemel, rødvinspulver 17%, sukker, potetstivelse, salt, aroma, kjøttekstrakt, solsikkeolje, madeiraekstrakt, fargestoff (ammonisert karamell, paprikaekstrakt), løk, gjærekstrakt, vinsyre, tomat, krydder.

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    137 kJ 137 kJ
  • Energi (kcal)
    37 kcal 37 kcal
  • Fett
    0,6 g 0,6 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0,1 g 0,1 g
  • Karbohydrat
    6,9 g 6,9 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      1,8 g 1,8 g
  • Kostfiber
    0,2 g 0,2 g
  • Protein
    0,9 g 0,9 g
  • Salt
    0,9 g 0,9 g

Tilberedning

  1. 1.Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 3 dl vann.
    2.Kok opp under omrøring, bruk visp. Kok sausen 5 minutter.
    Hev smaken ved å erstatte litt av vannet med stekesjy.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete