Søk

Rødvinssaus original

Produktinfo
Tips

TORO Rødvinssaus er en klassisk saus som passer spesielt godt til oksekjøtt og stek. Den gode vinsmaken fremhever egensmaken i kjøttet. Tilsett gjerne ekstra rødvin og stekesjy for en enda fyldigere smak. Lett å like, lett å lage.

Ingredienser

hvetemel, sukker, potetstivelse, aroma, solsikkeolje, salt, rødvinsekstrakt, fargestoff (ammoniert karamell, paprikaekstrakt), løk, madeiraekstrakt, tomat, krydder, gjærekstrakt

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    159 kJ 159 kJ
  • Energi (kcal)
    38 kcal 38 kcal
  • Fett
    0,6 g 0,6 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0 g 0 g
  • Karbohydrat
    7 g 7 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      1,7 g 1,7 g
  • Protein
    0,9 g 0,9 g
  • Salt
    0,81 g 0,81 g

Tilberedning

  1. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 3 dl vann. Kok opp under omrøring, bruk visp.
    2 La sausen koke i 5 minutter. Rør om av og til.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete

Litt grønnere?

Lag 2 poser med TORO Rødvinsaus med 5 dl vann. Kutt 3 gulrøtter, 1 sellerirot og 170g sopp i terninger og stek dem lett i en stekkepanne i litt olje. Sil 2 bokser med linser og skyll de i rennende vann. Ha linser og grønnsaker i rødvinsausen, tilsett litt finhakket timian.