Søk

Risgrøt snarkokt porsjon

Produktinfo

Risgrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risgrøt hverdagsmat som er enkel å lage og smaker godt for store og små. Lett å like, lett å lage.

Ingredienser

ris 89 %, sukker, rapsolje, salt, vaniljearoma.

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1285 kJ 514 kJ
  • Energi (kcal)
    303 kcal 121 kcal
  • Fett
    5 g 2 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      2,3 g 0,9 g
  • Karbohydrat
    52 g 21 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      14 g 5,7 g
  • Kostfiber
    0,3 g 0,1 g
  • Protein
    12 g 4,9 g
  • Salt
    1 g 0,4 g

Tilberedning

  1. 1. Tøm posens innhold i en liten kasserolle.
    2. Tilsett 2,5 dl melk.
    3. Kok opp under omrøring og fortsett å røre mens grøten småkoker 5 minutter.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet