Søk

Risengrøt

Produktinfo
Oppskrifter

Risengrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risengrøt hverdagsmat som smaker godt for store og små.

Ingredienser

ris 95 %, sukker, salt, vaniljearoma.

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1203 kJ 401 kJ
  • Energi (kcal)
    285 kcal 95 kcal
  • Fett
    3 g 1 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      1,8 g 0,6 g
  • Karbohydrat
    52 g 17 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      12 g 4,1 g
  • Kostfiber
    0,9 g 0,3 g
  • Protein
    12 g 3,9 g
  • Salt
    0,9 g 0,3 g

Tilberedning

  1. 1. Tøm posens innhold i en kasserolle.
    2. Tilsett 12 dl melk og 2 dl vann.
    3. Kok opp under omrøring og la grøten småkoke uten lokk 25 minutter.

    Server med kanel, sukker og en smørklatt.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet