Søk

Red Curry cooking sauce

  • Red Curry kylling med grønnsaker og cashewnøtter

    Se oppskrift
Produktinfo
Oppskrifter

Klassisk thailandsk cooking sauce med kokosmelk, rød chili og sitrongress. Passer til både kjøtt, fisk og skalldyr. Medium sterk variant.

Ingredienser

Kokosmelk, vann, østerssaus (soya, hvete, østers), red curry paste (rød chili, sitrongress, hvitløk, sjalottløk, salt, galangal, kaffirlimeskall,koriander, spisskummen), chiliolje, sukker, soyaolje, salt.

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1689 kJ 563 kJ
  • Energi (kcal)
    405 kcal 135 kcal
  • Fett
    26 g 8,7 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      18 g 6,1 g
  • Karbohydrat
    8,1 g 2,7 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      6 g 2 g
  • Kostfiber
    1,5 g 0,5 g
  • Protein
    33 g 11 g
  • Salt
    2,7 g 0,9 g

Tilberedning

  1. 1. Hell posens innhold i en kjele og kok opp
    2. Tilsett rå, tynt strimlet kylling og la det småkoke i 3-4 min
    3. Kutt grønnsakene på skrå, ha dem i kjelen og la det småkoke i 2-3 min

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Kjølig 2 - 8°C

Holdbarhet etter åpning: 3 dager

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete