Søk

TORO Raspeballer 206 g

Produktinfo

TORO Raspeballer er norsk mattradisjon som passer til saltet fårekjøtt, pølse og bacon - gjerne med TORO Kålrabistappe til. Lett å like, lett å lage.

VeganVegetariansk

Ingredienser

potet 57 %, byggmel, potetstivelse, hvetemel, salt, rapsolje, emulgator (monoglyserid), antioksidant (natriumdifosfat, askorbylpalmitat, natriumdisulfitt), krydder.

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    981 kJ 577 kJ
  • Energi (kcal)
    231 kcal 136 kcal
  • Fett
    1,2 g 0,7 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0,2 g 0,1 g
  • Karbohydrat
    48 g 28 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      0,9 g 0,5 g
  • Kostfiber
    4,3 g 2,5 g
  • Protein
    5,3 g 3,1 g
  • Salt
    0,85 g 0,5 g

Tilberedning

  1. 1. Bland posens innhold med 3 dl kaldt vann og la det svelle 10 minutter.
    2. Form raspeballene (6-8 stk.) og legg dem i 10 dl kokende kraft eller TORO Buljong.
    3. La det småkoke i 30 minutter.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • GlutenInneholder: Hvete, Bygg
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete
    Bygg