Søk

Pizzafyll Tomat & Løk

Produktinfo
Oppskrifter

TORO Pizzafyll tomat og løk er en klassiker sammen med kjøttdeig på langpannepizza. Gir en god og mild smak av tomat og løk som passer hele familien. Lett å like, lett å lage.

Ingredienser

Tomat 48 %, løk 21 %, sukker, maisstivelse, rapsolje, salt, oreganoblader,krydder, hvitløk, fargestoff (paprikaekstrakt).

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    127 kJ 254 kJ
  • Energi (kcal)
    30 kcal 60 kcal
  • Fett
    0,3 g 0,6 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0,1 g 0,1 g
  • Karbohydrat
    5,5 g 11 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      4 g 7,9 g
  • Kostfiber
    1 g 2 g
  • Protein
    0,9 g 1,7 g
  • Salt
    0,35 g 0,7 g

Klimaavtrykk

Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  1. 1. Brun 400 g kjøttdeig i en stekepanne.
    2. Trekk pannen av platen, dryss pulveret over kjøttet og bland godt.
    3. Rør inn 3 dl vann og småkok i 5 minutter.
    4. Fordel pizzafyllet over en pizzabunn og strø over revet ost.
    5. Stek pizzaen midt i ovnen ved 250 °C, 10-12 minutter.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet