Søk

TORO Pizzabunn Italiensk

Produktinfo

TORO Pizzabunn Italiensk er laget av Tipo 00 mel som gir en ekstra sprø og luftig bunn. Passer til to tynne langpannepizza, eller fire runde porsjonspizza.

Ingredienser

hvetemel, tørrgjær, salt.

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    0 kJ 1353 kJ
  • Energi (kcal)
    0 kcal 321 kcal
  • Fett
    0 g 9,1 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0 g 1,3 g
  • Karbohydrat
    0 g 47 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      0 g 0,5 g
  • Kostfiber
    0 g 2,3 g
  • Protein
    0 g 12 g
  • Salt
    0,00 g 0,97 g

Tilberedning

  1. 1. Sett ovnen på 275 °C eller maks temperatur, og sett inn pizzastein eller stekebrett til forvarming på midterste rille.
    2. Bland posens innhold med 3 dl (300 g) kaldt vann og 0,5 dl (50 g) olje. Elt 13 minutter i kjøkkenmaskin på middels hastighet, eller for hånd i 20 minutter.
    3. Del deigen i 4, ta olje på hendene og form til boller. Legg bollene på et oljet underlag. Hev tildekket i minst 30 minutter. Klargjør toppingen.
    4. Dryss godt med mel på et bakepapir, form varsomt bollene med hendene til runde, tynne bunner ca. 25 cm i diameter.
    5. Legg på topping.
    6. Stek en og en pizza på forvarmet pizzastein eller stekebrett i 5-8 minutter. Pizzaen er ferdig når osten er smeltet og gyllen.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete