TORO Peppersaus 21 g
TORO Peppersaus er en klassiker som setter god smak på biff, karbonader, fisk og kylling. Tilsett gjerne litt matfløte for en mildere saus. Lett å like, lett å lage.
Ingredienser
hvetemel, maisstivelse, gjærekstrakt, aroma, solsikkeolje, salt, fargestoff (ammoniert karamell), sukker, pepper 4 % (rosé, sort), løk
Helt uten tilsatt palmeolje
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Næringsinnhold
Etter tilberedning:
-
PER PORSJON PER 100G
-
Energi (kJ)
167 kJ 222 kJ
-
Energi (kcal)
40 kcal 53 kcal
-
Fett
1 g 1,3 g
- Hvorav:
-
- Mettede fettsyrer
0,5 g 0,6 g
- Hvorav:
-
Karbohydrat
5,1 g 6,8 g
- Hvorav:
-
- Sukkerarter
2,5 g 3,3 g
- Hvorav:
-
Protein
2,5 g 3,3 g
-
Salt
0,75 g 1 g
Tilberedning
- 1. Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 1 dl vann og 2 dl melk.
2. Kok opp under omrøring, bruk visp.
3. Kok sausen 5 minutter.
For en skarpere saus - erstatt melk med vann. For en mildere saus - tilsett litt fløte.
Allergener
-
JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
-
Selleri
-
Egg
-
Fisk
-
GlutenInneholder: Hvete
-
Melk
-
Sennep
-
Nøtter
-
Peanøtter
-
Lupin
-
Bløtdyr
-
Sesamfrø
-
Skalldyr
-
Soya
-
Sulfitt
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
TYPE GLUTEN
Hvete
Litt grønnere?
Kutt 1 paprika og 1 stor løk i strimler. Kutt 200g sjampinjong i båter og stek dem i en stekepanne med litt olje. Ha i paprika, løk og 1 fedd hvitløk og stek til dette blir gylden. Sil 2 bokser med bønner og skyll dem i litt kaldt vann. Ha bønnene i stekepannen med resten av grønnsakene. Hell peppersaus pulveret over grønnsakene og tilsett vann, kok opp og la det småkoke i 5 minutter. Smak gjerne til emd litt ny kvernet pepper og urter.