Søk

TORO Peppersaus 21 g

Produktinfo
Tips

TORO Peppersaus er en klassiker som setter god smak på biff, karbonader, fisk og kylling. Tilsett gjerne litt matfløte for en mildere saus. Lett å like, lett å lage.

Ingredienser

hvetemel, maisstivelse, gjærekstrakt, aroma, solsikkeolje, salt, fargestoff (ammoniert karamell), sukker, pepper 4 % (rosé, sort), løk

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    167 kJ 222 kJ
  • Energi (kcal)
    40 kcal 53 kcal
  • Fett
    1 g 1,3 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0,5 g 0,6 g
  • Karbohydrat
    5,1 g 6,8 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      2,5 g 3,3 g
  • Protein
    2,5 g 3,3 g
  • Salt
    0,75 g 1 g

Tilberedning

  1. 1. Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 1 dl vann og 2 dl melk.
    2. Kok opp under omrøring, bruk visp.
    3. Kok sausen 5 minutter.
    For en skarpere saus - erstatt melk med vann. For en mildere saus - tilsett litt fløte.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • GlutenInneholder: Hvete
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete

Litt grønnere?

Kutt 1 paprika og 1 stor løk i strimler. Kutt 200g sjampinjong i båter og stek dem i en stekepanne med litt olje. Ha i paprika, løk og 1 fedd hvitløk og stek til dette blir gylden. Sil 2 bokser med bønner og skyll dem i litt kaldt vann. Ha bønnene i stekepannen med resten av grønnsakene. Hell peppersaus pulveret over grønnsakene og tilsett vann, kok opp og la det småkoke i 5 minutter.  Smak gjerne til emd litt ny kvernet pepper og urter.