TORO Pasta di Parma familiepakning 294 g
TORO Pasta di Parma er en pastarett med ostesaus og utter, laget etter italiensk oppskrift. Den inneholder pasta og en mild ostesaus krydret med oregano, rosmarin, estragon og basilikum. En populær pastarett for hele familien! Lett å like, lett å lage.

Ingredienser
pasta 74 % (durumhvete), melk, hvetemel, maisstivelse, salt, aroma, ost 2 %, eggeplomme, rapsolje, løk, sukker, urter, hvitløk, krydder.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen.
Helt uten tilsatt palmeolje.
Næringsinnhold
Etter tilberedning:
-
PER PORSJON PER 100G
-
Energi (kJ)
1602 kJ 534 kJ
-
Energi (kcal)
381 kcal 127 kcal
-
Fett
11 g 3,8 g
- Hvorav:
-
- Mettede fettsyrer
4,5 g 1,5 g
- Hvorav:
-
Karbohydrat
54 g 18 g
- Hvorav:
-
- Sukkerarter
11 g 3,8 g
- Hvorav:
-
Kostfiber
1,8 g 0,6 g
-
Protein
15 g 5 g
-
Salt
2,3 g 0,78 g
Klimaavtrykk
Retten har veldig lavt klimaavtrykk (< 0,5 kg CO2e/porsjon) med standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase. Les mer om Klodemerket her
Tilberedning
- 1. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 6 dl vann, 6 dl melk og 2 ss margarin. Rør godt til alt pulveret er oppløst.
2. Kok opp under grundig omrøring og la det koke 12 minutter uten lokk. Rør om ofte. La retten hvile ca. 4 minutter.
Holdbarhet
Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur.
Holdbarhet etter åpning: Uendret ved lukket pose.
Allergener
-
JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
-
Selleri
-
Egg
-
Fisk
-
GlutenInneholder: Bygg, Durumhvete, Havre, Hvete, Rug, Semulegryn
-
Melk
-
Sennep
-
Nøtter
-
Peanøtter
-
Lupin
-
Bløtdyr
-
Sesamfrø
-
Skalldyr
-
Soya
-
Sulfitt
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet
TYPE GLUTEN
Bygg
Durumhvete
Havre
Hvete
Rug
Semulegryn