Søk

Panang Curry cooking sauce

  • Thai panang curry med laks, brokkoli og gulrot

    Se oppskrift
Produktinfo
Oppskrifter

Klassisk thailandsk cooking sauce med kokosmelk, sitrongress og hvitløk. Passer til både kjøtt, fisk og skalldyr. Mild variant.

Ingredienser

Kokosmelk, vann, panang curry paste (sjalottløk, rød chili, sitrongress,hvitløk, salt, galangal, kaffirlimeskall, spisskummen, koriander), sukker, salt.

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1665 kJ 555 kJ
  • Energi (kcal)
    399 kcal 133 kcal
  • Fett
    25 g 8,2 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      21 g 7 g
  • Karbohydrat
    9 g 3 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      8,1 g 2,7 g
  • Kostfiber
    2,1 g 0,7 g
  • Protein
    33 g 11 g
  • Salt
    1,2 g 0,4 g

Tilberedning

  1. 1. Hell posens innhold i en kjele og kok opp
    2. Tilsett rå, tynt strimlet kylling og la det småkoke i 3-4 min
    3. Kutt grønnsakene på skrå, ha dem i kjelen og la det småkoke i 2-3 min

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Kjølig 2 - 8°C

Holdbarhet etter åpning: 3 dager

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet