Søk

Panang Curry cooking sauce

Produktinfo

TORO Panang Curry er en populær thailandsk cooking-saus med masse smak fra kokosmelk, sitrongress og hvitløk. Sausen er mild og passer til alle typer kjøtt, fisk og skalldyr, og er også kjempegod som vegetar. Server den gjerne som en gryterett med ris og grønnsaker.

Ingredienser

Kokosmelk, vann, panang curry paste (sjalottløk, rød chili, sitrongress,hvitløk, salt, galangal, kaffirlimeskall, spisskummen, koriander), sukker, salt.

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1665 kJ 555 kJ
  • Energi (kcal)
    399 kcal 133 kcal
  • Fett
    25 g 8,2 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      21 g 7 g
  • Karbohydrat
    9 g 3 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      8,1 g 2,7 g
  • Kostfiber
    2,1 g 0,7 g
  • Protein
    33 g 11 g
  • Salt
    1,2 g 0,4 g

Tilberedning

  1. 1. Hell posens innhold i en kjele og kok opp
    2. Tilsett rå, tynt strimlet kylling og la det småkoke i 3-4 min
    3. Kutt grønnsakene på skrå, ha dem i kjelen og la det småkoke i 2-3 min

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Kjølig 2 - 8°C

Holdbarhet etter åpning: 3 dager

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet