Søk

Orientalsk Gryte

Produktinfo
Tips

TORO Orientalsk gryte er basert på oppskrifter fra Østen med smak av paprika, ananas og tomat. Gryten er krydret med karri, ingefær og karve og har en mild smak. Gryten kan serveres med alle typer kjøtt og kjøttdeig, men smaker spesielt godt med oksekjøtt. Lett å like, lett å lage

Ingredienser

hvetemel, grønnsaker (tomat, løk, paprika 6 %, hageerter 5 %), maisstivelse, sukker, skummetmelk, salt, solsikkeolje, gjærekstrakt, ananas 4 %, myse (melk), krydder, maltodekstrin, fargestoff (ammoniert karamell, paprikaekstrakt), soyasaus (glutenfri), sjampinjongkraft, aroma, hvitløk, bukkehornkløver, syre (sitronsyre).

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1180 kJ 363 kJ
  • Energi (kcal)
    280 kcal 86 kcal
  • Fett
    5,5 g 1,7 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      1,6 g 0,5 g
  • Karbohydrat
    19 g 5,8 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      7,5 g 2,3 g
  • Protein
    36 g 11 g
  • Salt
    2,1 g 0,66 g

Klimaavtrykk

Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  1. 1. Skjær 600 g mørt kjøtt i strimler og stek det i stekepannen.
    2. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 8 dl vann.
    3. Kok opp under omrøring og la gryten koke 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete

Vegansk?

Erstatt kjøtt med 300 g pannestekt søtpotet, 1 boks røde linser og hakket vårløk