Søk

orientalsk gryte

Produktinfo
Oppskrifter

TORO Orientalsk gryte er er basert på oppskrifter fra Østen med smak av paprika, ananas og tomat. Den har en søtlig karakter krydret med karri, ingefær og karve. Gryten har en mild smak og en lett konsistens som har gjort den til en populær gryte i mange tiår. Gryten kan serveres med alle typer kjøtt og kjøttdeig, men smaker spesielt godt med oksekjøtt. Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Ingredienser

hvetemel, tomat, sukker, stivelse, løk, paprika 6 %, melk, olje (solsikke, raps), hageerter 5 %, salt, ananas 3 %, gjærekstrakt, myse (melk), krydder (karri, hvitløk, ingefær, karve, pepper, sennepsfrø, bukkehornskløver), maltodekstrin, fargestoff (ammonisert karamell), soyasaus (inneholder glutenfritt hveteråstoff <20 ppm), sjampinjongkraft, aroma.

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1190 kJ 366 kJ
  • Energi (kcal)
    283 kcal 87 kcal
  • Fett
    5,9 g 1,8 g
  • Karbohydrat
    19 g 5,9 g
  • Kostfiber
    2 g 0,6 g
  • Protein
    36 g 11 g
  • Salt
    1,8 g 0,55 g

Tilberedning

  1. Standard tilberedning
  2. Skjær 600 g kjøtt i strimler og brun det i stekepannen.
  3. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 8 dl vann.
  4. Kok opp under omrøring og kok i 10 minutter. Tilsett kjøttet mot slutten av koketiden.
  5. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.

Allergener

  • JA NEI
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete