Søk

Miks for laksepanne kremet sitron

Produktinfo

TORO Miks for laksepanne er en mild kremet saus med garnityr av rødløk, paprika og persille. Sausen er smaksatt med sitron, løk, og pepper som fremhever smaken til laks og ørretfilet. En lettvint og spennende måte å tilberede og servere fisk. Server med poteter, ris eller pasta. Lavt klimaavtrykk: 0,5-0,8 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Ingredienser

maisstivelse, melk, olje (solsikke, raps), salt, aroma, sukker, glukosesirup, løk, syre (sitronsyre), krydder, sitron, paprika, persille, fargestoff (gulrotfarge, paprikaekstrakt), selleri.,, 

Helt uten palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    2163 kJ 618 kJ
  • Energi (kcal)
    522 kcal 149 kcal
  • Fett
    39 g 11 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      15 g 4,4 g
  • Karbohydrat
    13 g 3,7 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      5,6 g 1,6 g
  • Protein
    29 g 8,4 g
  • Salt
    1,8 g 0,5 g

Klimaavtrykk

Lavt klimaavtrykk: 0,5-0,8 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  1. 1.Stek 125 g sjampinjong skåret i skiver i en stor stekepanne (ca. 28 cm).
    2.Bland inn posens innhold, 4,5 dl vann og 2 dl fløte. Kok opp under omrøring.
    3.Legg porsjonsstykker av fersk/tint laks i sausen (500-600 g). La det småkoke ca. 12 minutter under lokk eller til fisken er gjennomvarm.
    4.Ha over 125 g sukkererter og 100 g cherrytomater delt i to før servering.
    Server med poteter, ris eller pasta.

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet