Søk

Miks for kyllingpanne mild kremet

Produktinfo

En mild kremet saus med urter, vårløk og gulrot. Lavt klimaavtrykk: 0,5-0,8 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Ingredienser

maisstivelse, melk, salt, grønnsaker (gulrot, paprika, vårløk, løk), aroma, sukker, gjærekstrakt, krydder, rapsolje, sitron, glukosesirup, basilikum, persille, hvitløk, sennepsfrø, bukkehornkløver

Helt uten tilsatt palmeolje.

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    1383 kJ 395 kJ
  • Energi (kcal)
    329 kcal 94 kcal
  • Fett
    14 g 4 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      7,7 g 2,2 g
  • Karbohydrat
    15 g 4,4 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      8,1 g 2,3 g
  • Protein
    34 g 9,8 g
  • Salt
    2,3 g 0,67 g

Klimaavtrykk

Lavt klimaavtrykk: 0,5-0,8 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  1. TILBEREDNING

    Stek lett 500-600 g kyllingfilét, delt i to eller flere stykker, i en høy stekepanne (28 cm). Legg stykkene over på en tallerken. Skjær 2-3 gulrøtter i skiver, surr disse i stekepannen og bland inn posens innhold. Tilsett 4,5 dl vann og 2 dl fløte. Kok opp under omrøring. Fordel kyllingstykkene i sausen. La det småkoke i 12 minutter under lokk.
    På slutten av koketiden tilsettes 100 g skråkuttede sukkererter og 3 stk grovkuttet vårløk. Om ønskelig kan andre grønnsaker også brukes, sukkererter kan byttes ut med sopp eller squash.

    Pynt med basilikumblader og/eller grovhakket persille. Server med ris, poteter eller pasta.

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet