TORO Miks for kyllingpanne mild kremet 63 g
TORO miks for Kyllingpanne er en mild kremet saus med urter, vårløk og gulrot. Server gjerne med ris, poteter eller pasta. Lett å like, lett å lage

Ingredienser
maisstivelse, melk, salt, grønnsaker (gulrot, paprika, vårløk, løk), aroma, sukker, gjærekstrakt, krydder, rapsolje, sitron, glukosesirup, basilikum, persille, hvitløk, sennepsfrø, bukkehornkløver
Helt uten tilsatt palmeolje.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Næringsinnhold
Etter tilberedning:
-
PER PORSJON PER 100G
-
Energi (kJ)
1383 kJ 395 kJ
-
Energi (kcal)
329 kcal 94 kcal
-
Fett
14 g 4 g
- Hvorav:
-
- Mettede fettsyrer
7,7 g 2,2 g
- Hvorav:
-
Karbohydrat
15 g 4,4 g
- Hvorav:
-
- Sukkerarter
8,1 g 2,3 g
- Hvorav:
-
Protein
34 g 9,8 g
-
Salt
2,3 g 0,67 g
Klimaavtrykk
Retten har lavt klimaavtrykk (0,5-0,8 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase
Tilberedning
- 1. Stek lett 500-600 g kyllingfilét, delt i to eller flere stykker, i en høy stekepanne (28 cm). Legg stykkene over på en tallerken.
2. Skjær 2-3 gulrøtter i skiver, surr disse i stekepannen og bland inn posens innhold.
3. Tilsett 4,5 dl vann og 2 dl fløte. Kok opp under omrøring. Fordel kyllingstykkene i sausen. La det småkoke i 12 minutter under lokk.
4. På slutten av koketiden tilsettes 100 g skråkuttede sukkererter og 3 stk grovkuttet vårløk. Om ønskelig kan andre grønnsaker også brukes, sukkererter kan byttes ut med sopp eller squash.
Pynt med basilikumblader og/eller grovhakket persille. Server med ris, poteter eller pasta.
Holdbarhet
Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur
Allergener
-
JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
-
Selleri
-
Egg
-
Fisk
-
Gluten
-
Melk
-
Sennep
-
Nøtter
-
Peanøtter
-
Lupin
-
Bløtdyr
-
Sesamfrø
-
Skalldyr
-
Soya
-
Sulfitt
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet