TORO Miks for kyllingpanne mild kremet 63 g
TORO miks for Kyllingpanne er en mild kremet saus med urter, vårløk og gulrot. Server gjerne med ris, poteter eller pasta. Lett å like, lett å lage

Ingredienser
maisstivelse, melk, salt, grønnsaker (gulrot 4%, paprika 4%, vårløk, løk), aroma, sukker, gjærekstrakt, krydder, rapsolje, sitron, glukosesirup, basilikum, persille, hvitløk, bukkehornkløver.
Helt uten tilsatt palmeolje.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Næringsinnhold
Etter tilberedning:
-
PER PORSJON PER 100G
-
Energi (kJ)
1379 kJ 394 kJ
-
Energi (kcal)
329 kcal 94 kcal
-
Fett
14 g 3,9 g
- Hvorav:
-
- Mettede fettsyrer
7,7 g 2,2 g
- Hvorav:
-
Karbohydrat
16 g 4,5 g
- Hvorav:
-
- Sukkerarter
8,4 g 2,4 g
- Hvorav:
-
Protein
34 g 9,8 g
-
Salt
2,3 g 0,67 g
Klimaavtrykk
Retten har lavt klimaavtrykk (0,5-0,8 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase. Les mer om Klodemerket her
Tilberedning
- 1. Stek lett 500-600 g kyllingfilét, delt i to eller flere stykker, i en høy stekepanne (28 cm). Legg stykkene over på en tallerken.
2. Skjær 2-3 gulrøtter i skiver, surr disse i stekepannen og bland inn posens innhold.
3. Tilsett 4,5 dl vann og 2 dl fløte. Kok opp under omrøring. Fordel kyllingstykkene i sausen. La det småkoke i 12 minutter under lokk.
4. På slutten av koketiden tilsettes 100 g skråkuttede sukkererter og 3 stk grovkuttet vårløk. Om ønskelig kan andre grønnsaker også brukes, sukkererter kan byttes ut med sopp eller squash.
Pynt med basilikumblader og/eller grovhakket persille. Server med ris, poteter eller pasta.
Holdbarhet
Oppbevaring etter åpning: Tørt og ikke over normal romtemperatur
Allergener
-
JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
-
Selleri
-
Egg
-
Fisk
-
Gluten
-
Melk
-
Sennep
-
Nøtter
-
Peanøtter
-
Lupin
-
Bløtdyr
-
Sesamfrø
-
Skalldyr
-
Soya
-
Sulfitt
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet