Søk

meksikansk gryte

Produktinfo
Oppskrifter

TORO Meksikansk Gryte med ris, bønner og paprika kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Meksikansk gryte smaker godt sammen med rømme, salsa og tortillachips. Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Ingredienser

ris 62 %, tomat, løk 7 %, brune bønner 6 %, paprika 4 %, olje (raps, solsikke), stivelse, salt, hvetemel, krydder (hvitløk, paprika, karri, oregano, kajennepepper, pepper, bukkehornskløver, sennepsfrø ), sukker, gjærekstrakt, fargestoff (ammonisert karamell), aroma, syre (sitronsyre).

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    2062 kJ 589 kJ
  • Energi (kcal)
    490 kcal 140 kcal
  • Fett
    21 g 6,1 g
  • Karbohydrat
    46 g 13 g
  • Kostfiber
    4,9 g 1,4 g
  • Protein
    28 g 8,1 g
  • Salt
    3 g 0,87 g

Tilberedning

  1. Standard tilberedning
  2. Brun 400 g kjøttdeig.
  3. Ha kjøttdeigen og posens innhold i en kasserolle og tilsett 8 dl vann.
  4. Kok opp under omrøring og la det koke 20 minutter under lokk. Rør om av og til.
  5. For tørrere gryterett, ta lokket av mot slutten av koketiden.
  6. TIPS: For at retten ikke skal bli for tynn ved tilberedning av flere poser, bør du holde 1 dl væskemengde igjen per ekstra pose.

Allergener

  • JA NEI
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete