Søk

Meksikansk gryte

Produktinfo
Tips

TORO Meksikansk Gryte er en midlt krydret gryte med ris, bønner og paprika kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Meksikansk gryte smaker godt sammen med rømme, salsa og tortillachips. Lett å like lett og lage.

Ingredienser

ris 63 %, tomat 8 %, løk 7 %, brune bønner 6 %, paprika 4 %, olje (raps, solsikke), maisstivelse, salt, hvetemel, aroma, krydder, hvitløk, sukker, fargestoff (ammoniert karamell), gjærekstrakt, bukkehornkløver, syre (sitronsyre). 

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    2093 kJ 598 kJ
  • Energi (kcal)
    501 kcal 143 kcal
  • Fett
    21 g 6,1 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      9,8 g 2,8 g
  • Karbohydrat
    42 g 12 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      5,3 g 1,5 g
  • Protein
    31 g 8,9 g
  • Salt
    1,6 g 0,47 g

Klimaavtrykk

Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  1. 1. Stek 400 g kjøttdeig.
    2. Ha kjøttdeigen og posens innhold i en kasserolle. Tilsett 8 dl vann.
    3. Kok opp under omrøring og la gryten koke 20 minutter. Rør om av og til. Smak til med salt og pepper om du ønsker.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • GlutenInneholder: Hvete
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete

Vegansk?

Erstatt kjøttdeig med 1 boks kidneybønner og kikerter.