Søk

marengs pavlova

Produktinfo
Oppskrifter

TORO Marengs Pavlova gjør det lett å lykkes med marengsbunnen. Marengsen blir sprø utenpå og seig inni, akkurat slik den skal være. Server pavlova med vaniljekrem og friske norske bær. Den perfekte dessert til enhver anledning.

Ingredienser

sukker, eggehvite, stivelse, syre (sitronsyre), vanillin

Glutenfri

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    457 kJ 1524 kJ
  • Energi (kcal)
    108 kcal 359 kcal
  • Fett
    0 g 0 g
  • Karbohydrat
    26 g 85 g
  • Protein
    1,4 g 4,7 g
  • Salt
    0,05 g 0,18 g

Tilberedning

  1. Standard tilberedning
  2. MARENGS
  3. 1.Sett stekeovnen på 150 °C (ved varmluft 140 °C).
  4. 2.Bland posens innhold med 1,5 dl vann.
  5. Pisk kraftig med mikser i 10 minutter til marengsen er stiv.
  6. 3.Stryk marengsen utover et stekebrett dekket med bakepapir til ca. 20x30 cm, eller lag en rund marengs ca. 28 cm i diameter.
  7. 4.Stek på midterste rille i 60 minutter og avkjøl.
  8. PAVLOVA
  9. 1. Pisk ca. 3 dl kremfløte og bland forsiktig inn 3-5 dl vaniljekrem.
  10. 2. Fordel kremen på den avkjølte marengsen. Pynt med frukt og bær.

Allergener

  • JA NEI
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

Relaterte produkter