Søk

Lofoten fiskesaus

Produktinfo
Tips

TORO Lofoten fiskesaus er en frisk og syrlig saus med eple og sitron. Passer perfekt til kokt og stekt fisk, fiskepudding og skalldyr. Hev smaken ved å tilsette frisk persille eller dill. Lett å like, lett å lage.

Ingredienser

olje (solsikke, raps), modifisert stivelse (potet, mais), glukosesirup, eple, eggeplomme, salt, sennepsfrø, aroma, sukker, rekepulver, syre (sitronsyre), sitron, hvitvinsaroma, gjærekstrakt, dill, krydder, fargestoff (paprikaekstrakt), bukkehornkløver, hvitløk 

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    552 kJ 613 kJ
  • Energi (kcal)
    133 kcal 148 kcal
  • Fett
    11 g 12 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      2,6 g 2,9 g
  • Karbohydrat
    6,9 g 7,7 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      2,5 g 2,8 g
  • Protein
    1,6 g 1,8 g
  • Salt
    0,74 g 0,82 g

Tilberedning

  1. 1. Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 1,5 dl vann og 1 dl melk.
    2. Kok opp under omrøring, bruk visp.
    3. Kok sausen 1 minutt og rør inn 25 g margarin/smør.
    Tilsett gjerne frisk persille eller dill.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

Litt grønnere?

Kutt gulrøtter, purre og sellerirot i strimler. Legg grønnsakene i en form, ha linser og sopp over grønnsakene. Tilbered sausen med 2 dl vann og 1 dl fløte. Ha sausen over grønnsakene, og stek i ovnen i 15 minutter på 180 grader.

Relaterte produkter