Søk

TORO Lasagne 202 g

Produktinfo
Tips

TORO Lasagne er en favoritt blant mange, både som ordentlig helgekos, eller som noe ekstra godt en vanlig hverdag. TORO lasagne kommer med pastaplater og en deilig sausmiks. Tilsett kun kjøttdeig, ost, melk og vann. Server gjerne med en salat. Lett å like, lett å lage.

Ingredienser

lasagneplater 65 % (durumhvete), tomat 7,5 %, hvetemel, maisstivelse, ostepulver 5% (smelteost (hvitost, salt), skummetmelk), løk, salt, sukker, aroma, rapsolje, urter, gjærekstrakt, hvitløk, krydder, fargestoff (paprikaekstrakt), persille.

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    2193 kJ 731 kJ
  • Energi (kcal)
    525 kcal 175 kcal
  • Fett
    25 g 8,2 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      13 g 4,3 g
  • Karbohydrat
    39 g 13 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      9 g 3 g
  • Protein
    36 g 12 g
  • Salt
    2 g 0,68 g

Klimaavtrykk

Høyt klimaavtrykk: > 1,6 kg CO2e/porsjon (standard tilberedning). Kilde: RISE Klimadatabase

Tilberedning

  1. 1. Sett stekeovnen på 200 °C (over- og undervarme).
    2. Brun 400 g kjøttdeig i en gryte eller stor stekepanne. Trekk pannen av varmen. Tøm sauseposens innhold over og bland godt. Hell på 3,5 dl vann og 5 dl melk under omrøring. La det koke 2 minutter.
    3. Bruk en lav ildfast form som rommer 1,5 liter (ca. 20 x 25 cm). Legg saus og lasagneplater lagvis, 3 lag plater. Begynn og avslutt med saus. Strø over ca. 100 g ost.
    4. Stek retten midt i ovnen ved 200 °C ca. 30 minutter. Ta lasagnen ut av ovnen og la den hvile 5 minutter før servering.
    Server TORO LASAGNE med brød og frisk salat.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • GlutenInneholder: Durumhvete, Hvete
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Durumhvete
    Hvete

Lasagne Vegetar Arrabbiata med bønner, paprika og chili

Tilbered som anvist, men erstatt kjøttdeig med en paprika i terninger (100 g), en boks hvite/røde bønner (230g), en hakket løk (120 g)  og finhakket chili. Smak til med hvitløk og hakket oregano.

Mildere smak?

For en mildere smak, erstatt 0,5 dl vann med melk eller fløte.