Søk

Lammesaus med urter & rødvin

Produktinfo
Oppskrifter

En perfekt følgesvenn til alt av lammekjøtt - krydret med rosmarin og timian og tilsatt rødvin. Hev smaken ved å tilsette litt av stekesjyen til slutt.

Ingredienser

Stivelse, rødvinspulver 17 %, sukker, salt, aroma, kjøttekstrakt, fargestoff (ammonisert karamell, paprikaekstrakt), madeiraekstrakt, løk, rapsolje, urter (rosmarin, timian), gjærekstrakt, syre (vinsyre), tomat, hvitløk, stabilisator (johannesbrødkjernemel).

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    267 kJ 267 kJ
  • Energi (kcal)
    64 kcal 64 kcal
  • Fett
    4 g 4 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      2,4 g 2,4 g
  • Karbohydrat
    6,1 g 6,1 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      1,4 g 1,4 g
  • Kostfiber
    0,2 g 0,2 g
  • Protein
    0,8 g 0,8 g
  • Salt
    0,9 g 0,9 g

Tilberedning

  1. 1.Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 4,5 dl vann og 0,5 dl fløte.
    2.Kok opp under omrøring, bruk visp. Kok 5 minutter.
    Sausen kan også tilberedes med 4 dl vann og 1 dl melk. For en melkefri saus, tilbered kun med vann.
    Hev smaken ved å erstatte litt av vannet med stekesjy.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet