Søk

Vaniljestang

Produktinfo
Oppskrifter

Vaniljeplanten tilhører en orkideslekten, og dufter veldig godt. Bruken av vanilje er svært utbredt og mest vanlig i desserter og i bakverk. Vanilje er en selvfølge i karamellpudding, creme brule, vaniljeis og vaniljekrem. Den gode smaken i vanilje sitter i hele stengelen. Frøene har mye og god smak, men det er i stengelen det meste av smaken sitter. Best smak får man derfor ved å splitte vaniljestangen, skrap ut frøene og bruk hele stangen og frøene. TORO krydderiets vaniljestenger er spesielt håndplukket for det norske markedet.

Ingredienser

vaniljestang.

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    0 kJ 1239 kJ
  • Energi (kcal)
    0 kcal 296 kcal
  • Fett
    0 g 14 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0 g 0 g
  • Karbohydrat
    0 g 25 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      0 g 0 g
  • Protein
    0 g 5,8 g
  • Salt
    0,00 g 0,00 g

Tilberedning

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Tørt, mørkt, romtemperatur

Holdbarhet etter åpning: Holdbarheten endres ikke

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet