Søk

Laurbærblad hele

Produktinfo

Lukten av laurbærblad er aromatisk og karakterisk, og kommer spesielt fram når bladene knuses. Laurbærblad er blitt kjent i all europeisk kokekunst i «bouguet garni» som er en blanding av laurbærblad, persille og timian ved koking av kraft til sauser og supper. Ellers brukers laurbærblad i kokevannet til fisk, er uunnværlig i syltet laks, makrell og velegnet ved koking av kjøtt. TORO Krydderiet Laurbærblad egner seg også godt i marinader. Lett å like, lett å lage.

Ingredienser

laurbærblad.

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    0 kJ 1310 kJ
  • Energi (kcal)
    0 kcal 313 kcal
  • Fett
    0 g 8,3 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0 g 2,3 g
  • Karbohydrat
    0 g 75 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      0 g 0 g
  • Kostfiber
    0 g 26 g
  • Protein
    0 g 7,6 g
  • Salt
    0,00 g 0,06 g

Tilberedning

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Tørt, mørkt, romtemperatur

Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet