Søk

Karri malt

Produktinfo

Ordet curry er avledet av det hinduiske ordet turcurri og betyr nytelse. Karri er den vanligste krydderblandingen i verden, og har sin bakgrunn i det indiske kjøkken. Karri kan bestå av mellom 10 og 35 ingredienser. Karriblandingen bør freses i olje eller smør i skikkelig varm gryte før de brukes i sauser eller supper. Dette får frem det beste både i aroma og farge i karrien, som ikke kommer frem i «rå» karri. Karri passer godt til kylling, lam og retter av fisk. God til smak setting av fiskeboller, ris og asiatiske gryteretter, sauser og dressinger.

Ingredienser

Gurkemeie, bukkehornskløver, koriander, chilipepper, nellik, dill.

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    0 kJ 1191 kJ
  • Energi (kcal)
    0 kcal 284 kcal
  • Fett
    0 g 11 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0 g 2,2 g
  • Karbohydrat
    0 g 33 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      0 g 0 g
  • Protein
    0 g 13 g
  • Salt
    0,00 g 0,13 g

Tilberedning

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Tørt, mørkt, romtemperatur

Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet