Søk

Hvitløkspulver

Produktinfo
Oppskrifter

Hvitløkspulver lages ved at hvitløkfedd tørkes, males og siktes ut i ønsket grovhetsgrad. Ved bruk av hvitløkpulver kan det være nyttig å vite at én vekt del hvitløkpulver tilsvarer fem vektdeler fersk hvitløk. Hvitløkpulver passer til mange retter, men står utvilsomt særdeles godt til kjøtt av lam, svin og kylling. Dessuten står hvitløk godt til pizza, pastaretter, samt asiatiske og meksikanske gryteretter. Hvitløk i pizzasauser og tomatsauser til pasta blir spesielt pikant dersom man surrer hvitløken i olivenolje sammen med basilikum før man tilsetter de øvrige ingrediensene. Ellers passer hvitløk til dressinger, salater, kryddersmør, supper og sauser.

Ingredienser

hvitløk.

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    0 kJ 1615 kJ
  • Energi (kcal)
    0 kcal 385 kcal
  • Fett
    0 g 0,7 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0 g 0,2 g
  • Karbohydrat
    0 g 73 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      0 g 2,4 g
  • Kostfiber
    0 g 9 g
  • Protein
    0 g 17 g
  • Salt
    0,00 g 0,15 g

Tilberedning

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Tørt, mørkt, romtemperatur

Holdbarhet etter åpning: Holdbarhet endres ikke

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet