Søk

Estragon

  • Grillet svinefilet med peppersaus og asparges

    Se oppskrift
Produktinfo
Oppskrifter

Estragon er en urt som forsiktig brukt fremhever smaken av andre urter, men svært lett vil dominere. Estragon brukes mye i det franske kjøkken, og den mest kjente brukes av estragon er i bearnaisesaus. TORO Krydderiet Estragon passer til kylling, svin- og kalvekjøtt, gryterett, i salater, egg- og fiskeretter. Estragon er også ypperlig i dressinger, oljer og sauser. Lett å like, lett å lage.

Ingredienser

estragon.

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    0 kJ 1235 kJ
  • Energi (kcal)
    0 kcal 295 kcal
  • Fett
    0 g 7,2 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0 g 1,9 g
  • Karbohydrat
    0 g 50 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      0 g 0 g
  • Kostfiber
    0 g 7,4 g
  • Protein
    0 g 23 g
  • Salt
    0,00 g 0,16 g

Tilberedning

Holdbarhet

Oppbevaring etter åpning: Tørt, mørkt, romtemperatur

Holdbarhet etter åpning: Holdbarheten endres ikke

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet