Søk

Kjøttkakesaus

Produktinfo
Oppskrifter

Vår originale kjøttkakesaus er en favoritt til en tradisjonell kjøttkakemiddag med poteter og erstestuing! Prøv den også til annet stekt kjøtt og fisk.

Ingredienser

Hvetemel, maisstivelse, solsikkeolje, myse, salt, aroma, sukker, fargestoff (ammonisert karamell), gjærekstrakt, løk, tomat, kjøttekstrakt, krydder.

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    147 kJ 147 kJ
  • Energi (kcal)
    35 kcal 35 kcal
  • Fett
    1,1 g 1,1 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      0,1 g 0,1 g
  • Karbohydrat
    5,4 g 5,4 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      1 g 1 g
  • Kostfiber
    0,2 g 0,2 g
  • Protein
    0,8 g 0,8 g
  • Salt
    0,9 g 0,9 g

Tilberedning

  1. 1.Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 5 dl vann.
    2.Kok opp under omrøring, bruk visp.
    Kok sausen 5 minutter.
    Til viltkjøtt - tilsett ½ dl rømme og 2 ss rørte tyttebær.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete