TORO Kit Thai Red Curry 68g
Thai Red Curry er en mildt krydret thaigryte med kokosmelk, kaffirlime og sitrongress. Esken inneholder ris og miks for marinade og saus. Tilbered med kylling, kokosmelk, brokkoli, paprika og sukkererter. Kan tilberedes med creme fraiche i stedet for kokosmelk. Innholdet i esken er vegetarisk.


Ingredienser
Ris: jasminris Marinade: maisstivelse, salt, sukker, ingefær 6 %, chili, aroma (inneholder soya), hvitløk, maltodekstrin, paprika, krydder Saus: krydder (bl.a. sitrongress 2 %, ingefær 3 %, hvitløk 2 %, kajennepepper, kaffirlime), sukker, tomat, salt, aroma, paprika, gjærekstrakt, sitron, rapsolje, sjalottløk, fargestoff (paprikaekstrakt)
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Næringsinnhold
Etter tilberedning:
-
PER PORSJON PER 100G
-
Energi (kJ)
2305 kJ 591 kJ
-
Energi (kcal)
550 kcal 141 kcal
-
Fett
23 g 5,8 g
- Hvorav:
-
- Mettede fettsyrer
13 g 3,4 g
- Hvorav:
-
Karbohydrat
51 g 13 g
- Hvorav:
-
- Sukkerarter
5,1 g 1,3 g
- Hvorav:
-
Protein
32 g 8,1 g
-
Salt
2,1 g 0,55 g
Klimaavtrykk
Retten har lavt klimaavtrykk (0,5-0,8 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase. Les mer om Klodemerket her
Tilberedning
- Mariner kjøttet
Tøm marinadeposen i en bolle med 3 ss olje.
Tilsett 400 g strimlet kyllingkjøtt og bland godt. Mariner i 5-10 minutter.
Kok risen
Kok opp nok vann til å dekke risposen. La risen koke i 16 minutter. Løft opp risposen og la vannet renne av. Åpnes ved å rive av rivekanten i hjørnet.
Lag sausen
Stek det marinerte kjøttet i en stekepanne. Tilsett ½ paprika i strimler og ½ pose sukkererter delt i 2.
Tilsett miks for saus, ha i 2,5 dl vann og 2,5 dl kokosmelk. Bland godt og kok i 5 minutter under omrøring.
Allergener
-
JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
-
Selleri
-
Egg
-
Fisk
-
Gluten
-
Melk
-
Sennep
-
Nøtter
-
Peanøtter
-
Lupin
-
Bløtdyr
-
Sesamfrø
-
Skalldyr
-
Soya
-
Sulfitt
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet