TORO Kit Indisk Tandoori Chicken 286g

  • TORO Kit Indisk Tandoori Chicken 286g
Produktinfo

Tandoori er en mildt krydret, kremet indisk kyllingrett med spisskummen, hvitløk og ingefær. Esken inneholder ris og miks for marinade og saus. Tilbered med kylling, kokosmelk og grønnsaker. Kan tilberedes med creme fraiche i stedet for kokosmelk. Innholdet i esken er vegetarisk.

Vegetarisk : Plantebasert kosthold/rett som kan inneholde meieriprodukter, egg og honning, samt ingredienser med opprinnelse i disse.Retten har lavt klimaavtrykk (0,5-0,8 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase

Ingredienser

Ris: jasminris Marinade: krydder (bl.a. hvitløk 10 %, ingefær 10 %, koriander, spisskummen 4 %, kardemomme), maltodekstrin, salt, sukker, fargestoff (rødbetfarge, paprikaekstrakt), syre (sitronsyre) Saus: maisstivelse, grønnsaker (tomat, løk), sukker, krydder (bl.a. paprika, ingefær 3 %, hvitløk 2 %, spisskummen, koriander, kardemomme, kajennepepper), aroma, gjærekstrakt, salt, rapsolje, fargestoff (paprikaekstrakt, kurkumin), syre (sitronsyre)

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    2062 kJ 584 kJ
  • Energi (kcal)
    491 kcal 139 kcal
  • Fett
    16 g 4,4 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      12 g 3,5 g
  • Karbohydrat
    56 g 16 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      2,8 g 0,8 g
  • Protein
    31 g 8,8 g
  • Salt
    1,7 g 0,47 g

Klimaavtrykk

Retten har lavt klimaavtrykk (0,5-0,8 kg CO2e/porsjon) ved standard tilberedning. Kilde: RISE Klimadatabase. Les mer om Klodemerket her

Tilberedning

  1. Mariner kjøttet
    Tøm marinadeposen i en bolle med 3 ss olje.
    Tilsett 400 g strimlet kyllingkjøtt og bland godt. Mariner i 5-10 minutter.

    Kok risen
    Kok opp nok vann til å dekke risposen. La risen koke i 16 minutter. Løft opp risposen og la vannet renne av. Åpnes ved å rive av rivekanten i hjørnet.

    Lag sausen
    Stek det marinerte kjøttet i en stekepanne. Tilsett miks for saus, ha i 2 dl vann og 2,5 dl kokosmelk. Bland godt og kok i 5 minutter under omrøring.

    Sausen kan også tilberedes med 3 dl vann og 1,5 dl crème fraîche.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet