Søk

Kantarell- & sjampinjongsaus

Produktinfo

En klassisk soppsaus med smak av både kantarell og sjampinjong. Passer spesielt godt til lyst kjøtt, koteletter og som utgangspunkt for din egen saus til viltkjøttet.

Ingredienser

Hvetemel, olje (solsikke, raps), sopp 12 % (sjampinjong, kantarell), maisstivelse, salt, gjærekstrakt, glukosesirup,  melkeprotein, aroma, fargestoff (ammonisert karamell, paprikaekstrakt), krydder.

Helt uten tilsatt palmeolje

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    465 kJ 465 kJ
  • Energi (kcal)
    112 kcal 112 kcal
  • Fett
    8 g 8 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      2,3 g 2,3 g
  • Karbohydrat
    6,4 g 6,4 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      3,1 g 3,1 g
  • Kostfiber
    0,3 g 0,3 g
  • Protein
    3,3 g 3,3 g
  • Salt
    0,8 g 0,8 g

Tilberedning

  1. 1.Tøm pulveret i en kasserolle og tilsett 2 dl melk og 1 dl vann.
    2.Kok opp under omrøring, bruk visp.
    Kok sausen 5 minutter.
    3.Rør inn 20 g (ca. 1 ss) margarin eller smør.
    Tilsett gjerne stekt bacon og sopp eller erstatt noe av væsken med appelsinjus og fløte.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

    TYPE GLUTEN
    Hvete