Søk

Jegersaus

Produktinfo
Tips

TORO Jegersaus smaker nydelig sammen med alt av viltkjøtt. Krydret med blant annet persille, einebær og tilsatt sjampinjong og tyttebær for å komplettere smaken på høstens fangst. Tilsett crème fraîche istedenfor fløte for en litt syrligere smak. Lett å like, lett å lage.

Ingredienser

maisstivelse, myse (melk), aroma, potetstivelse, skummetmelk , sukker, salt, tyttebær (2%), rapsolje, fargestoff (ammoniert karamell, paprikaekstrakt), løk, sjampinjong, syre (sitronsyre), tomat, persille, krydder, einebær

Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

Næringsinnhold

Etter tilberedning:

  • PER PORSJON PER 100G
  • Energi (kJ)
    306 kJ 306 kJ
  • Energi (kcal)
    73 kcal 73 kcal
  • Fett
    4,7 g 4,7 g
    • Hvorav:
    • - Mettede fettsyrer
      2,7 g 2,7 g
  • Karbohydrat
    6,3 g 6,3 g
    • Hvorav:
    • - Sukkerarter
      3,1 g 3,1 g
  • Protein
    1,5 g 1,5 g
  • Salt
    0,89 g 0,89 g

Tilberedning

  1. 1. Tøm posens innhold i en kasserolle. Tilsett 4 dl vann og 1 dl matfløte/ kremfløte.
    2. Kok opp under omrøring, bruk visp. Kok 5 minutter. Rør om av og til.

Allergener

  • JA NEI KAN INNEHOLDE SPOR AV
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt
  • JA: Allergenet inngår i produktet
    NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

Vegetarisk?

Lag sausen som anvist og server den til vegetarburger, ovnsbakte poteter og grønnsaker.